با شرکت در آزمون آنلاین روغن کشی میوه و دانه های روغنی (رشته صنایع غذایی) میتوانید با تست ها و نمونه سوالات این رشته آشنا شوید. در اینجا ما آزمون روغن کشی میوه و دانه های روغنی را برای شما آماده کرده ایم این آزمون از جدیدترین سوالات تشکیل شده است و با ثبت نام و شرکت در این آزمون میتوانید در آزمون اصلی موفق شوید.
تعریف دانه های روغنی:
دانههای روغنی، به منظور استخراج روغن از دانه آنها پرورش مییابند؛ ولی بهعنوان منبع باارزش پروتئین نیز مطرح هستند و بقایای محصول بعد از روغنکشی بدین منظور بکار میرود. هم روغن و هم کنجاله بههمان اندازه اهمیت داشته و احتیاج بهتجزیههای ویژه دارند که دقت در خلوص دانه رقم (کولتیوار) اهمیت دارد. ناخالصی بسیار کمی با سایر مواد ژنتیکی ممکن است کیفیت روغن بهدست آمده را بشدت پایین آورده یا کنجاله تولیدی از آنها حاوی مواد سمی باشد؛ بنابراین پرورشدهندگان بذر میبایست دقت ویژهای برای جلوگیری از آمیزش یا آلودگی منابع نامناسب گرده داشتهباشند.
فواید روغن ها:
روغنها در کنار پروتئینها و کربوهیدراتها اجزای اصلی رژیم غذایی را تشکیل میدهند. روغن علاوه بر تامین انرژی، بستری مناسب برای جذب ویتامینهای محلول در چربی فراهم میآورد و اسیدهای چرب ضروری که بدن قادر به ساخت آنها نیست را تامین می کنند. اکثر چربی ها و روغن های نباتی پس از انجام فرآیندهای لازم و خارج کردن ناخالصیها توسط کارخانجات روغن کشی و تصفیه، تهیه و در بسته بندیهای متناسب با نوع محصول عرضه می شوند.
توضیحات آزمون
عنوان درس:روغن کشی میوه و دانه های روغنی
تعداد سوالات تستی: ۳۰
زمان آزمون(دقیقه): تستی: ۶۰
دیدگاهتان را بنویسید