با شرکت در آزمون آنلاین رشته مهندسي شيمي گرایش صنايع غذايي (کنکور ارشد) سایت گزینه ها علاوه بر اینکه در مصرف کاغذ، در اختصاص دادن زمان برای طراحی، تایپ، برگزاری و تصحیح آزمون نیز صرفه جویی می کنید. همچنین هزینه های برگزاری و رفت و آمد شما نیز کم می شود.
معرفی رشته مهندسي شيمي گرایش صنايع غذايي :
مهندسی شیمی گرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم مهندسی جدید را برای طراحی دستگاهها، خطوط فرآیند و واحدهای تولید مواد غذایی بکار میگیرد. این رشته جنبه های تئوری و عملی طراحی که شامل طراحی هر یک از واحدهای فرآیند، طراحی خطوط مختلف آماده سازی، فرآوری و بستهبندی مواد غذائی و همچنین طراحی کارخانجات تولیدی صنایع غذائی است را مورد توجه قرارمی دهد.
هدف از این دوره تربیت متخصصین، پژوهشگران و مدرسین است که بتوانند با توجه به خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، تغذیه ای وبهداشتی مواد غذائی به طراحی یا تدریس در ارتباط با ایجاد واحدهای تولید پرداخته و یا در امر رفع مشکلات خطوط تولیدی صنایع غذائی کمکنمایند.
دروس و ضرایب رشته مهندسي شيمي گرایش صنايع غذايي :
۱ -زبان عمومي و تخصصي (انگليسي)، ضریب: ۱
۲ -انتقال حرارت (۱و۲)، ضریب: ۳
۳ -ترموديناميك، ضریب: ۳
۴ -مكانيك سيالات، ضریب: ۲
۵ -كنترل فرآيند،ضریب: ۱
۶ -انتقـال جـرم و عمليـات واحـد (۱و۲) ، ضریب: ۴
۷ -طـرح راكتورهـاي شيميايي، ضریب: ۲
۸ -رياضيات (كاربردي، عددي). ضریب: ۳
دیدگاهتان را بنویسید