دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه گفت: پرونده دانشجویان بورسیه هنوز باز است و دانشجویان با مسئله استخدام مواجه هستند.

سرنوشت 3 هزار دانشجو بورسیه در هاله‌ای از ابهام

بهزاد معین دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی گروه تحریریه سایت جوان؛ گفت: براساس قانون سال ۱۳۶۴ مجلس و آیین نامه وزارت علوم جهت تامین نیاز هیئت علمی کشور همه ساله وزارت علوم با استفاده از قانون ابلاغ شده است تعدادی از نیاز هیئت علمی دانشگاه‌ها را از دانشجویان بورسیه برطرف می‌کرد.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۶۴ تا به امروز وزارت علوم چنین اقدامی جهت تامین نیاز هیت علمی دانشگاه‌ها انجام می داد، تا این که این روند سال ۹۲ متوقف شد.

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان در خصوص کارها مجلس در این زمینه اظهار کرد: به همین جهت مجلس شورای اسلامی کمسیون اصل ۹۰، آموزش و همچنین شرکت بازرسی کل کشور کارها وزارت علوم در این خصوص را که در دولت گذشته انجام شده است بود قانونی اعلام کردند.

سرنوشت ۳ هزار دانشجو بورسیه در هاله‌ای از ابهام

عبارات مهم : شورای عالی انقلاب فرهنگی – مجلس شورای اسلامی
معین پرونده موسوم به «بورسیه‌ها» را یکی از پرونده‌های چالش‌برانگیز چندسال اخیر خواند و بیان کرد: این پرونده و درگیر بودن نزدیک به سه‌هزار دانشجو، فارغ‌التحصیل و دانشجویان دکتری از مهم‌ترین دلایل حساسیت این پرونده برشمرد.

وی اضافه کرد: متاسفانه مسئله مهم دانش آموختگان بورسیه خارج و داخل کشور جذب از سوی دانشگاه‌ها است به طوری که این دانشجویان بورسیه نتوانستند در دانشگاهی جذب شوند.

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان در خصوص فرمایشات رهبری در خصوص پرونده دانشجویان بورسیه تصریح کرد: رهبری فرمودند «یکی از غلط ترین کارهایی که در این یکی دو سال اخیر اتّفاق افتاد، این مسئله بورسیه‌ها است.»، بعد از این مسئله وزارت علوم اعلام کرد که ما این مسئله را حل می‌کنیم ولی اکنون افرادی هستند که ۳ تا ۴ سال از فارغ التحصیل شدنشان می‌گذرد و هنوز جایی نمی‌توانند استخدام شوند.

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه گفت: پرونده دانشجویان بورسیه هنوز باز است و دانشجویان با مسئله استخدام مواجه هستند.

وی ادامه داد: متاسفانه عدم تناسب نیاز جامعه با پذیرش دانشگاه این مسئله را به وجود آورده هست. مشاهده عدم کاریابی افرادی با تحصيلات اوج که به طبع آن توقعات بالایی هم دارند موجب افسردگی شدید جوانان شده است است و اثرات زیانباری را جهت جامعه دارد.

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان با بیان اینکه جذب نشدن دانشجویان بورسیه خلاف اسناد بالادستی است تصریح کرد: بنابر اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت اعضای هئیت علمی به دانشجو کم است و باید تعداد اعضای هئیت علمی زیاد کردن یابد و در نتیجه آن دانشجویان بورسیه هم می‌توانند استخدام شوند.

معین یادآورشد: پرونده ۳۰۰۰ دانشجوی بورسیه هنوز باز است و این دانشجویان نمی‌توانند کار کنند، بیمه جهت آنها رد نمی‌شود و دچار مسئله هستند که امیدواریم این پرسشها هرچه سریعتر حل شد.

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: شورای عالی انقلاب فرهنگی | مجلس شورای اسلامی | وزارت علوم | دانشجویان | دانشگاه | دانشجو | هماهنگی | دانشگاه | پرونده | دانشجو


برچسب ها: , , , , , , ,