آزمون مرحله دوم یا پروژه‌های عملی کد رشته‌ های امتحانی هنر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ از ۱۱ تیرماه با آزمون های موسیقی شروع می شود و آخرین آزمون مربوط به رشته طراحی پارچه و لباس است.

زمان شروع آزمون های عملی رشته‌های هنر در آزمون کارشناسی ارشد

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی گروه تحریریه سایت جوان؛ آزمون مرحله دوم یا پروژه‌های عملی کدرشته‌های امتحانی ۱۳۵۰، ۱۳۵۱، ۱۳۵۲، ۱۳۵۷، ۱۳۵۸و ۱۳۶۴ در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه ۲۱، ۲۲ و ۲۳ تیر منحصراً در شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران جهت آن دسته از داوطلبانی که بر اساس مندرجات کارنامه نتیجه های اولیه مجاز به گزینش رشته شده‌اند و حداقل یکی از کدرشته محل‌های رشته‌های تحصیلی پروژه‌دار را نیز گزینش کرده‌اند، برگزار خواهد شد.

برای آن دسته از داوطلبانی که مجاز به شرکت در آزمون دو پروژه هستند، دو کارت ورود به جلسه به صورت جداگانه قابل دریافت است و مورد نیاز است دو روز قبل از برگزاری آزمون پروژه مربوط، هزینه برگزاری آزمون تشریحی، پروژه یا عملی را به مبلغ ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه برگزاری آزمون هر پروژه به صورت اینترنتی که امکان آن در پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت به نشانی www.sanjesh.org فراهم شده، پرداخت کنند.

زمان شروع آزمون های عملی رشته‌های هنر در آزمون کارشناسی ارشد

داوطلب بعد از دریافت کد پرداخت هزینه آزمون عملی و درج این کد به همراه اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کد رهگیری در قسمت مربوط (پرینت کارت ورود به جلسه آزمون) باید نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه خود و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

داوطلبانی که در دو پروژه شرکت می‌کنند مورد نیاز است در دو مرحله نسبت به پرداخت مبلغ فوق به صورت اینترنتی اقدام کرده و سپس نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه در پروژه مربوط و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه اینترنتی و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی هست. لذا تمامی داوطلبان باید پرینت کارت ورود به جلسه را دریافت کنند.

آدرس حوزه برگزاری آزمون بر روی پرینت کارت ورود به جلسه درج خواهد شد. کارت ورود به جلسه آزمون از روز دوشنبه ۱۹ تیرماه از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سنجش قابل پرینت است.

آزمون مرحله دوم یا پروژه‌های عملی کد رشته‌ های امتحانی هنر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ از ۱۱ تیرماه با آزمون های موسیقی شروع می شود و آخرین آزمون مربوط به رشته طراحی پارچه و لباس است.

تبصره۱: نظر به اینکه در کد رشته امتحانی ۱۳۵۲ (مجموعه معماری) چهار پروژه عملی و یا تشریحی برگزار می‌شود، لذا جهت آن دسته از داوطلبانی که در هر چهار پروژه کد مذکور مجاز شده است باشند، یک کارت ورود به جلسه آزمون جداگانه در نظر گرفته شده است هست، که مورد نیاز است در صورت میل به به شرکت در ۱، ۲، ۳ و یا ۴ پروژه، بابت هر یک از پروژه‌های مربوط مبلغ فوق را پرداخت کرده و سپس کارت پروژه مربوط را پرینت بگیرند.

تبصره ۲: آزمون پروژه رشته طراحی صنعتی از کدرشته امتحانی ۱۳۵۶ در بعداز ظهر روز پنجشنبه ۱۵ تیر برگزار می‌شود. لذا داوطلبان مورد نیاز است دو روز قبل از برگزاری آزمون تشریحی، مبلغ ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه برگزاری آزمون عملی یا پروژه به صورت اینترنتی که امکان آن در پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت به نشانی www.sanjesh.org فراهم شده‌، پرداخت کنند.

داوطلب بعد از دریافت کد پرداخت هزینه آزمون عملی و درج این کد به همراه اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کدرهگیری در قسمت مربوط (پرینت کارت ورود به جلسه آزمون) می تواند پرینت کارت ورود به جلسه خود و برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز سه‌شنبه ۱۳ تیر از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت دریافت کند.

کلیه داوطلبان بایستی پرینت کارت ورود به جلسه را دریافت کنند. آدرس حوزه برگزاری آزمون بر روی پرینت کارت ورود به جلسه درج خواهد شد.

منابع آزمون تشریحی درس تجزیه وتحلیل نمایشنامه رشته کارگردانی از کد رشته امتحانی ۱۳۵۷

منابع آزمون تشریحی درس تجزیه و تحلیل نمایشنامه از کد رشته امتحانی ۱۳۵۷ جهت آن دسته از داوطلبانی که براساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به گزینش رشته در رشته‌ کارگردانی شده‌اند جهت شرکت در آزمون پروژه‌ تشریحی درس مذکور اعلام می شود.

زمان شروع آزمون های عملی رشته‌های هنر در آزمون کارشناسی ارشد

۱- هملت اثر ویلیام شکسپیر، ۲- باغ آلبالو اثر آنتوان چخوف، ۳- عروسی خون اثر فدریکو گارسیا لورکا، ۴- هملت ماشین اثر هاینر مولر، ۵- اتفاق می‌افتد اثر دیوید هر، ۶- شاه می‌میرد اثر اوژن یونسکو، ۷- انتیگونه اثر سوفوکل، ۸- اتوبوسی به نام هوس اثر تنسی ویلیامز، ۹- ایوب دلتنگ خسته‌ی خندان (در کتاب نمایش‌نامه‌های صحنه‌ای) اثر خسرو حکیم رابط و ۱۰- منطق الطیر(فقط دو بخش مقاله ثانیه: در سخن هدهد با مرغان جهت طلب گروه تحریریه سایت و مقاله ثالثه: عذر بلبل) اثر شیخ فریدالدین عطار نیشابوری.

داوطلبان موظفند تمامی کتب معرفی شده است را مطالعه کنند.

آزمون نمایش عروسکی کد ۱۳۵۶

آزمون پروژه عملی کد رشته امتحانی ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی) در صبح و بعداز ظهر روزهای یکشنبه ۲۵ تیر تا سه‌شنبه ۲۷ تیر بر اساس حروف الفبا نام خانوادگی (خواهران به ترتیب حروف الفبا از حرف «الف» الی حرف «ز» روز یکشنبه ۲۵ تیر و از حرف «س» الی «ی» روز دوشنبه ۲۶ تیر و کلیه برادران روز سه‌شنبه ۲۷ تیر) جهت داوطلبان مجاز به گزینش رشته که حداقل یکی از کدرشته محل‌های ۱۳۵۶ را گزینش کرده اند به نشانی تهران، خیابان انقلاب، درب مهم دانشگاه تهران، پردیس هنرهای قشنگ دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی، گروه نمایش طبقه دوم برگزار خواهد شد.

داوطلبان مورد نیاز است جهت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون عملی رشته مذکور از روز پنجشنبه ۲۲ تیر به پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

آزمون مرحله دوم یا پروژه‌های عملی کد رشته‌ های امتحانی هنر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ از ۱۱ تیرماه با آزمون های موسیقی شروع می شود و آخرین آزمون مربوط به رشته طراحی پارچه و لباس است.

داوطلب باید هزینه برگزاری آزمون تشریحی، پروژه و یا عملی را قبل از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مربوط، به مبلغ ۲۵۰ هزار ریال به صورت اینترنتی که امکان آن در پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سنجش فراهم شده‌، پرداخت کند.

داوطلب سپس با دریافت کد پرداخت هزینه آزمون عملی و درج این کد به همراه اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کد رهگیری در قسمت مربوط به پرینت کارت ورود به جلسه آزمون نسبت به پرینت کارت خود اقدام کند. جهت شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است.

مواد امتحانی: داوطلبان باید ۷ عنوان نمایشنامه‌های داده شده است را مطالعه کنند و اجرای یکی از آنها را آماده کنند.

نمایشنامه ها مشمول بر اودیپ شهریار (سوفوکل )، عروسی خون (لورکا)، مستخدم ماشینی (هارولد پینتر)، شب هزار و یکم (بیضایی)، اسب‌های آسمان خاکستر می­ بارند (نغمه ثمینی)، حکایت لوطیان مرد رند (آقاعباسی)، روایت عاشقانه­ ای از فوت در ماه اردیبهشت (چرمشیر) و رزومه خود را نیز در جلسه آزمون به همراه داشته باشند.

زمان شروع آزمون های عملی رشته‌های هنر در آزمون کارشناسی ارشد

اجرا می‌تواند برداشتی کلی از نمایشنامه یا بخشی از آن باشد و وقت اجرا حداکثر ۱۰ دقیقه خواهد بود و تحلیل کل نمایشنامه‌ها باید مورد توجه داوطلبان قرار گیرد و هر داوطلب باید اجرای مستقلی به صورت انفرادی داشته باشد.

آزمون بازیگری کد ۱۳۵۷

اطلاعیه شرکت سنجش درخصوص وقت اجرای مصاحبه و سایر اطلاعات مورد نیاز جهت آزمون پروژه عملی بازیگری از کدرشته امتحانی ۱۳۵۷ در روز یکشنبه ۱۸ تیر برروی پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت به نشانی www.sanjesh.org جهت آن دسته از داوطلبان مجاز به گزینش رشته در رشته بازیگری که حداقل یکی از کد رشته محل‌های رشته‌های تحصیلی از کد رشته امتحانی ۱۳۵۷ را گزینش کرده‌اند، منتشر خواهد شد. آزمون منحصراً در شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران برگزار خواهد شد.

آزمون مجموعه رشته‌ موسیقی کد ۱۳۶۰

آزمون مرحله دوم کد رشته امتحانی ۱۳۶۰ (مجموعه هنرهای موسیقی) در تاریخ های اعلام شده است به نشانی: تهران، خیابان ولیعصر (عج)، تقاطع خیابان امام خمینی(ره)، روبروی موزه ملی قرآن کریم، جنب تالار محراب، هنرستان موسیقی پسران، طبقه دوم جهت داوطلبان مجاز به گزینش رشته که حداقل یکی از کد رشته محل‌های رشته‌های تحصیلی کد رشته امتحانی۱۳۶۰ را گزینش کرده‌اند، برگزار خواهد شد.

داوطلبان مورد نیاز است جهت پرینت کارت ورود به جلسه در آزمون مرحله دوم رشته مذکور از روز پنجشنبه ۸ تیر به پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

لازم است هزینه برگزاری آزمون تشریحی، پروژه و یا عملی را قبل از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مربوط، به مبلغ ۲۵۰ هزار ریال جهت هر یک از رشته‌های انتخابی (از یک تا چهار رشته در صورت گزینش رشته در فرم اینترنتی) به صورت اینترنتی که امکان آن در پایگاه اطلاع‌رسانی این شرکت به نشانی فوق فراهم شده، پرداخت کنند.

داوطلب سپس با دریافت کد پرداخت هزینه آزمون عملی و درج این کد به همراه اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کدرهگیری در قسمت مربوط به پرینت کارت ورود به جلسه آزمون نسبت به پرینت کارت خود در آزمون اقدام کند.

داوطلبانی که در همه رشته‌های انتخابی جهت مرحله دوم آزمون عملی شرکت می کنند مورد نیاز است جهت هر گرایش مبلغ اعلام شده است را به صورت اینترنتی پرداخت کرده و سپس کارت ورود به جلسه را پرینت کنند. جهت شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه اینترنتی و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است.

زمان برگزاری آزمون مرحله دوم :

الف- رشته آهنگسازی: روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ ۱۱ و ۱۲ تیرماه ۱۳۹۶ (شروع آزمون تشریحی آهنگسازی ساعت ۸:۰۰ صبح روز یکشنبه ۱۱تیرماه).

ب – رشته نوازندگی ایرانی روزهای سه شنبه ۱۳ تیر (داوطلبان آقا) و چهارشنبه ۱۴ تیر (داوطلبان خانم).

ج – آزمون عملی رشته‌های نوازندگی جهانی و موسیقی شناسی روزهای پنج‌شنبه ۱۵ تیر (داوطلبین آقا) و جمعه ۱۶ تیر (داوطلبین خانم).

توضیح: داوطلبان مورد نیاز است در روزهای مقرر جهت تعیین نوبت آزمونها قبل از ساعت ۸:۰۰ صبح (ساعت ۷:۳۰) در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند.

عبارات مهم : زمان برگزاری آزمون – آزمون مرحله دوم
داوطلبان باید جهت اجرای آزمون عملی رشته موسیقی به مطالب زیر توجه داشته باشند.

آزمون سرایش و شنوایی جهت داوطلبان رشته موسیقی ایرانی: الف: سرایش: خواندن ملودی در مدهای موسیقی ایرانی یا گام‎های ماژور و مینور، ب: شنوایی: تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک، ج: ریتم خوانی(ساده و ترکیبی)

آزمون سرایش و شنوایی جهت داوطلبان رشته موسیقی جهانی: الف: سرایش: خواندن ملودی در گامهای ماژور و مینور، ب: شنوایی: تک صدایی (ملودی تنال)، دو صدایی (تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک)، ج: ریتم خوانی (ساده و ترکیبی)

آزمون سرایش و شنوایی جهت داوطلبان رشته آهنگسازی: الف: سرایش: خواندن ملودی در گام‏های ماژور و مینور، ب: شنوایی: تک صدایی (ملودی تنال)، دو صدایی (تشخیص فواصل هارمونیک و ملودیک)، آکوردشناسی (آکوردهای سه صدایی و چهار صدایی)، ج: پیانوی عمومی: اجرای یک قطعه از دوره کلاسیک یا رمانتیک

آزمون سرایش و شنوایی جهت داوطلبان رشته موسیقی‎شناسی: الف: سرایش: خواندن ریتم‎های راحت و ترکیبی و ب: شنوایی: تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک

آزمون تخصصی جهت داوطلبان رشته موسیقی ایرانی: ساز تخصصی: (سازهای تار، سه‎تار، سنتور، نی، کمانچه، قانون، عود، قیچک) الف: اجرای ردیف: حفظ کامل یکی از ردیف‌های معتبر موسیقی ایرانی، ب: بداهه نوازی: براساس گوشه، آواز یا دستگاه خواسته شده، ج: قطعه نوازی: ارائه پنج قطعه در فرم‌های پیش‎ درآمد، چهار مضراب، رنگ، ضربی و تصنیف از اساتید معتبر موسیقی ایرانی، د: جواب آواز: اجرای دقیق آواز یا تصنیف ارائه شده، ر: دشیفراژ: اجرای یک قطعه از روی نت با گزینش هیئت داوران

آزمون تخصصی جهت داوطلبان رشته موسیقی جهانی: ساز تخصصی: (سازی از خانواده‎های بادی چوبی، بادی برنجی، زهی، پیانو، گیتار و هارپ) الف: اجرای سه قطعه کامل از چهار دوره باروک، کلاسیک، رومانتیک یا معاصر (داوطلبان غیر ساز پیانو و گیتار و هارپ موظفند یکی از چهاردوره‌ها را بطور کامل اجرا کنند، همراهی ساز پیانو نیز الزامی است.)، ب: دشیفراژ: اجرای یک قطعه از روی نت با گزینش هیئت داوران جهت داوطلبان نوازندگی پیانو، هارپ و گیتار مهم است.

آزمون تخصصی جهت داوطلبان رشته آهنگسازی: آزمون کتبی: نوشتن قطعاتی در بافت‌های مونوفونیک، هموفونیک، پلی فونیک در فرم‌های دو و سه بخشی، روندو، تم و واریاسیون و تنظیم جهت ارکستر سمفونیک یا آنسامبل تعیین شده است به وسیله ممتحنین (هیئت داوران)

آزمون تخصصی جهت داوطلبان رشته موسیقی شناسی: مصاحبه‏ علمی، ارائه مقاله، سوابق تحصیلی، درک مطلب زبان و آزمون اجرای موسیقی (آشنایی با آواز یا یکی از سازهای موسیقی ایرانی، جهانی یا محلی)

انتهای خبر/

واژه های کلیدی: زمان برگزاری آزمون | آزمون مرحله دوم | اطلاعات | داوطلبان | اینترنتی | موسیقی | دریافت | برگزاری | اطلاعیه | پرینت | پروژه


برچسب ها: , , , , , , , , , ,