میوه و سبزیجات رنگی به واسطه رنگ ارزش دارای فواید مختلفی هستند. عضلانی | سالمند | کلسترول | سیستم |

اینفو گرافی + رنگین کمان سلامت را بشناسید

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی گروه تحریریه سایت؛ میوه های رنگی متناسب با رنگ ارزش دارای املاح و موادی متفاوت بوده و باعث اصلاح یک عضو و یا سیستمی از بدن می شوند.
مواد قرمز رنگ دارای خاصیت لیکوین و آنتو سیاتین هستند و جهت کم کردن فشارخون، کم کردن کلسترول ، کمک به عملکرد حافظه موثر بود و جز موادی هستند که سلامت سیستم ادرار را تقویت و با انواع عفونت ها مبارزه می کنند.

عبارات مهم : عضلانی – سالمند

مواد نارنجی رنگ از کارو تنوئیدها و زردینه تشکیل شده است اسن و در اصلاح کارکرد مغز ، کم کردن گرفتگی عضلانی ، کم کردن خطر سرطان و زیاد کردن سطح ایمنی بدن موثر هستند.
مواد آبی و ارغوانی رنگ از رسوراترول تشکیل شده است است و در اصلاح سلامت سالمند ، ارتقای سیستم ایمنی بدن و کم کردن التهاب و کم کردن سطح کلسترول موثر است.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: عضلانی | سالمند | کلسترول | سیستم | سلامت | ایمنی | مواد معدنی | سیستم ایمنی


برچسب ها: , , , , , , ,