رزومه کاری یک از بااهمیت ترین توصیه ها جهت پیدا کردن شغل مناسب هست. ۳ مورد زیر رزومه کاری تان را خراب می کند.

رزومه کاری تان با این 3 مورد خراب می شود

رزومه کاری یک از بااهمیت ترین توصیه ها جهت پیدا کردن شغل مناسب هست. ۳ مورد زیر رزومه کاری تان را خراب می کند.

به این سه علت رزومه‌ای که آماده کرده‌اید آنقدر‌ها هم که فکر می‌کنید نیرومند نیست!

اگر به دنبال کار هستید حتما می‌دانید که آماده کردن رزومه به این راحتی‌‌ها هم نیست و ترفندهای خاص خود را می‌طلبد، در این مطلب قصد داریم به سه دلیلی بپردازیم که رزومه‌ای که آماده کرده‌اید آنقدرها هم که فکرش را می‌کنید نیرومند نیست. فرآیند کاریابی دردسرهای خاص خود را دارد و اگر به دنبال استخدام در شرکت‌های تراز اول هستید به خوبی می‌دانید که در این فرآیند باید از هفت خان رستم عبور کنید؛ در نهایت هم ممکن است به علت رزومه ضعیفی که آماده کرده‌اید در مصاحبه رد شوید. این امر در صورتی است که در زیاد مواقع فرد جویای کار فکر می‌کند رزومه‌ای درست و درمان آماده کرده، غافل از اینکه ایجاد رزومه به این راحتی‌ها هم نیست.

ممکن است در حین مصاحبه تازه به این امر آگاه شوید که به اندازه‌ای که فکر می‌کردید جهت شغل مورد نظر آمادگی ندارید یا اینکه شغلی که جهت آن درخواست داده‌اید اصلا باب میل شما نیست. با این حساب قبل از ارائه رزومه کاری، تلاش کنید تمام جوانب شغل آینده خود را در نظر بگیرید. با در نظر گرفتن موارد فوق بعد از اینکه رزومه‌ای درخور و شایسته کلاس کاری خود فراهم‌ کردید این سه مورد را که در پایین به آنها خواهیم پرداخت در نظر داشته باشید. آیا که رعایت نکردن موارد ممکن است به کیفیت رزومه شما لطمه بزند.

رزومه کاری تان با این ۳ مورد خراب می شود

در رزومه خود از شبکه‌های اجتماعی غافل نشوید

شبکه‌های اجتماعی رنگ و رویی تازه به کسب و کار داده‌اند و به ابزاری جهت معرفی افراد تبدیل شده‌اند. شاید باورتان نشود ولی احتمال زیادی وجود دارد که در حین مصاحبه، کارفرما از شما آدرس شبکه‌های اجتماعی که در آن عضو هستید را درخواست کند. به این ترتیب اگر آدرس این شبکه‌های اجتماعی را در رزومه خود قرار ندهید ممکن است این امر به نقطه ضعف رزومه‌ای که جهت تهیه آن زحمت کشیده‌اید تبدیل شود. خوشبخانه راه جلوگیری این اشتباه نیز بسیار راحت هست. اگر رزومه دیجیتال تهیه کرده‌اید کافی است تا لینک یکی دو تا از شبکه‌های اجتماعی را که در آنها فعال‌تر هستید را قرار دهید. اگر هم رزومه شما به صورت سنتی و کاغذی تهیه شده است هست، آدرس صفحه‌های اجتماعی خود را در آن قید کنید.

اگر به صورت جدی به کسب و کار اینترنتی خود اهمیت می‌دهید حتما نام شبکه اجتماعی لینکدین را شنیده‌اید. این شبکه‌ اجتماعی، تخصص محور کار می‌کند و این روزها به استانداری جهت معرفی توانایی‌ و تخصص افراد تبدیل شده است هست. با این حساب پیشنهاد می‌کنیم حتما لینک پروفایل لینکدین خود را در رزومه‌ای که حاضر کرده‌اید قید کنید. در کنار اضافه کردن آدرس حساب کاربری خود در لینکدین اگر صفحه‌ وب‌سایت اختصاصی نیز دارید آدرس آنرا در رزومه‌ لحاظ کنید. پیشنهاد می‌کنیم اگر در استارتاپ به شخصی نیز مشغول بوده‌اید آدرس اینترنتی این استارتاپ را در رزومه کاری خود قید کنید.

از طرف دیگر این روزها اینستاگرام نیز محبوبیت زیادی دارد و با این حساب شاید بد نباشد اگر آدرس پروفایل اینستاگرام خود را در رزومه کاری‌تان نیز ذکر کنید. اگر راه‌های اینترنتی دیگری نیز جهت معرفی توانایی‌های خود به کارفرما به ذهن شما می‌رسد حتما در رزومه به این موارد اشاره کنید. بررسی کردن سوابق و تجربه‌های کاری در محیط اینترنت به وسیله کارفرما گزینه‌ای است که بدون شک به قوام بخشیدن رزومه شما کمک خواهد کرد.

رزومه کاری یک از بااهمیت ترین توصیه ها جهت پیدا کردن شغل مناسب هست. ۳ مورد زیر رزومه کاری تان را خراب می کند.

در حین ایجاد رزومه از ‌حرفه‌ای‌ها کمک بگیرید

کاملا مشخص است رزومه‌ای که تهیه می‌کنید باید ساخت دست خود شما باشد آیا که بدترین رزومه، رزومه‌ای است که کارفرما متوجه شود شما آنرا ننوشته‌اید. از طرف دیگر هیچ اشکالی ندارد اگر در حین تدارک رزومه از افراد و شرکت‌هایی که تخصص این کار را ندارند کمک بگیرید. نکته‌ای که در این مورد حتما باید رعایت کنید این است که فردی که قرار شده است به شما در تهیه رزومه یاری کند باید حتما لحن نوشتار شما را در رزومه رعایت کند. فرض کنید در پروژه‌ای فعال بوده‌اید که حضور چندانی در آن نداشته‌اید، با این حساب اگر این پروژه را در رزومه خود ذکر کنید و کارفرما از چند و چون اجرای آن از شما پرسش کنید بدون شک پاسخ محکمی نخواهید داشت. این امر جهت نگارش رزومه نیز صدق می‌کند.

اگر قرار است کسی به شما در نوشتن و تهیه رزومه یاری کند تلاش کنید به قسمت‌های اضافه یا اصلاح شده است به وسیله این شخص کاملا تسلط داشته باشید تا اگر کارفرما سوالی از این قسمت‌ها از شما پرسید پاسخ‌های مناسبی را ارائه کنید. در واقع باید رزومه شما به نوعی آماده شود که خط و خبری از حضور افرادی که به شما کمک کرده‌اند در آن نباشد. این امر به خصوص اگر رزومه شما دیجیتالی باشد اهمیت بیشتری پیدا می‌‌کند.

به این ترتیب اگر فردی در تهیه رزومه به شما کمک کرده و این فایل را با فرمت وُرد (doc یا docx) جهت شما ارسال کرده هست، نام وی در این فایل درج شده است و توصیه می‌کنیم این رزومه را قبل از ارسال جهت کارفرما یک بار Save as کنید تا اثری از نام فردی که روزمه شما را تهیه کرده باقی نماند و فایل با اسم شما به عنوان نویسنده جهت کارفرما ارسال شود.

رزومه دیجیتال خود را جهت خواندن در گوشی‌های هوشمند بهینه کنید

بد نیست بدانید بر اساس گزارش‌های شبکه اجتماعی لینکدین ، کارفرماهای زیادی از طریق دریافت رزومه دیجیتال، نیروهای مورد نیاز شرکت خود را استخدام می‌کنند.به این ترتیب احتمال زیادی وجود دارد که کارفرما به جای بررسی رزومه شما در صفحه بزرگ نمایشگر کامپیوتر، این فایل را در گوشی موبایل خود بررسی کند. اینجاست که خوانا بودن رزومه در صفحه‌ کوچک گوشی‌‌های همراه هوشمند اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. با این حساب پیشنهاد می‌کنیم حتما از خوانا بودن رزومه خود در گوشی‌های موبایل اطمینان خاطر حاصل کنید. جهت این کار حتما رزومه‌ای را که قصد دارید ایمیل کنید، یک بار بر روی گوشی آیفون و اندروید آزمایش کنید.

رزومه کاری تان با این ۳ مورد خراب می شود

اگر در رزومه خود از زیبا‌سازی‌های گرافیکی استفاده کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این موارد را به طور کلی از بین بردن کنید، آیا که مشاهده فایل رزومه‌ای که رنگ‌ و لعاب زیادی داشته باشد در صفحه‌‌نمایش کوچک گوشی تلفن همراه چندان راحت نیست. تلاش کنید رزومه شما قالبی راحت و خوانا داشته باشد، در خصوص فونت‌ نیز از فونت‌های رایجی استفاده کنید که زیاد بازدیدکنندگان از آنها استفاده می‌کنند. خوانا بودن فونت رزومه را حتما در گوشی‌های متفاوت آزمایش کنید. از آنجایی که رزومه آماده شده است شما دیجیتال هست، همان‌گونه که در اوج هم اشاره کردیم، پیشنهاد می‌کنیم لینک صفحه‌وب سایت شخصی یا وب‌سایت‌هایی که اطلاعاتی را در خصوص شما نمایش می‌دهند را نیز به محتوای رزومه خود اضافه کنید.

پس از اینکه تمامی این موارد را انجام دادید، اگر تیر شما به نشانه خورد و شغل دلخواه خود را به دست آوردید؛ باز هم توصیه می‌کنیم رزومه‌ای را که عامل موفقیت شما بوده را از بین نبرید. از آنجایی که این رزومه امتحان خود را بعد داده است می‌توانید آنرا جهت معرفی خود در سمینارها،‌نمایشگاه‌ها و سایر موقعیت‌های تجاری و حرفه‌ای استفاده کنید.

رزومه کاری یک از بااهمیت ترین توصیه ها جهت پیدا کردن شغل مناسب هست. ۳ مورد زیر رزومه کاری تان را خراب می کند.

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle

عبارات مهم : دیجیتال
منبع : farnet.ir

رزومه کاری تان با این ۳ مورد خراب می شود

واژه های کلیدی: دیجیتال | کارفرما | شبکه اجتماعی | سبک زندگی | کار و زندگی | کسب و کار کوچک |


برچسب ها: , , , , ,