فرماندار همدان از فعالیت ۶ هزار نفر مجری انتخابات در شهرستان همدان خبر داد.

فعالیت 6 هزار مجری انتخابات در شهرستان همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی تعالی در نشست توجیهی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرهای همدان، جورقان، مریانج و قهاوند افزود: داوطلبان با رعایت شئونات دینی و اخلاقی جهت خدمت به مردم احساس وظیفه کرده و در انتخابات شرکت کرده است.

عبارات مهم : قانون
وی با تاکید بر اینکه حضور و مسابقه سالم داوطلبان انتخاباتی باشکوه خواهد بود افزود: در فرآیند انتخاباتی سه مرحله مهم را کاندیداها باید مدنظر داشته باشند که مرحله نخست مربوط به قبل از انتخابات، تبلیغات و مسابقه های انتخاباتی است.

وی اضافه کرد: اگر در دوره تبلیغات و مسابقه های انتخاباتی انصاف را رعایت کرده و از تخریب های غیرمنصفانه پرهیز کنیم، این رویکرد در دوره خدمت به مردم در قالب شورا نیز وجود خواهد داشت.

تعالی بر رعایت و التزام داوطلبان به قانون و اخلاق تاکید کرد و افزود: داوطلبان در مرحله تبلیغات کاندیداها باید حقوق دیگران را رعایت کرده و در صحنه مسابقه به هر وسیله ای رقیب را از صحنه خارج نکنند بلکه به معرفی برنامه های خود پرداخته و رقیب خود را تخریب نکنند.

وی افزود: با توجه به بیانات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در خصوص التزام به قانون در انتخابات باید کاندیداها وعده هایی را جهت جذب آرا دهند که منافاتی با قانون نداشته باشد.

فرماندار همدان با بیان اینکه داوطلبان باید با مردم صادقانه گفت و گو کنند و هزینه روی دوش دولت نگذارند، افزود: کاندیداها باید تلاش کنند که در حد مقدورات خود تبلیغ کنند تا در مقام عمل بتوانند به وعده های خود جامه عمل بپوشانند.

تعالی تخریب رقیب انتخاباتی را یک واکنش‌ها غیراخلاقی دانست و افزود: واکنش‌ها تخریبی رقیب آن هم از سوی یک فرد مسلمان پسندیده نیست و داوطلبان باید در مرحله تبلیغات انتخابات تنها به معرفی و ارائه برنامه های خود بپردازند لیکن بعضی تبلیغات های پرحجم نتیجه معکوس می دهد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳۲۳ داوطلب در عرصه انتخابات شورای شهر و دِه در همدان به مسابقه می پردازند بیان کرد: اگر هر یک از شرکت کنندگان واکنش‌ها غیراخلاقی داشته باشند، قابل کنترل نخواهد بود و بر این اساس در صحنه مسابقه های انتخاباتی باید به موانع قانونی دقت کافی داشته باشند.

تعالی ادامه داد: نامزدهای انتخاباتی باید ضمن التزام به قانون، عوامل خود را نیز توجیه کنند که دست به کارهای نامرتبط و ناهنجار نزنند لیکن هر کاری که عوامل ستادهای انتخاباتی انجام دهند، منتسب به داوطلب است.

وی با اشاره به اینکه کاندیداها بعد از آخر مهلت تبلیغات باید به قانون تمکین کنند افزود: نجابت و تمیکن به آرا مرحله بعد از رای گیری است و افرادی که به هر دلیلی از ورود به شورا باز می مانند باید نجابت و قانون مداری را پیشه کنند.

تعالی به شرایط حضور نمایندگان داوطلبان در شعب اخذ رأی اشاره کرد و گفت: نمایندگان کاندیداها هیچ دخل و تصرفی در فرایند اجرای انتخابات نخواهند داشت و تنها می توانند گزارش های مراحل اخذ رأی را به نامزدها ارائه کنند.

وی اضافه کرد: نامزدهای انتخاباتی باید شرایط و امکانات حضور نمایندگان خود در شعب اخذ رای را فراهم کنند و در صورت وجود شکایت و اعتراض ، باید گزارش آن را به نامزد خود ارائه کرده و با مهر و امضای خود نامزد به هیات نظارت ارجاع شود.

تعالی با بیان اینکه مدت فعالیت تبلیغاتی نامزدها ۸ روز قبل از اخذ رای خواهد بود گفت: در فعالیت تبلیغاتی داوطلبان ممنوعیت هایی وجود دارد که اگر رعایت نشود، تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد.

وی دیوارنویسی، استفاده از رنگ های سیال و خارج از عرف، استفاده از میز خطابه نماز جمعه، صدا و سیما و هرگونه ابزار دولتی را جهت تبلیغات انتخاباتی ممنوع دانست و افزود: فعالیت های انتخاباتی کارمندان در ساعات اداری، فعالیت تبلیغاتی مجریان انتخابات، الصاق تصویر بر روی تابلوی بیمارستان، مدارس، تابلوهای راهنمایی و رانندگی، معابر دولتی وابسته به دولت و تاسیسات دولتی ممنوع است که در صورت مشاهده برخورد قانونی می شود.

گفتنی هست، انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و دِه همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ برگزار می شود.

انتهای خبر/ د

واژه های کلیدی: قانون | قانونی | مسابقه | تبلیغات | تبلیغات | انتخابات | داوطلبان | داوطلبان انتخابات | انتخابات شورای شهر | نامزدهای انتخاباتی | انتخابات شورای اسلامی


برچسب ها: , , , , , , , , ,